Latest Posts
Top
Image Alt

Γνωρίστε την Ελλάδα

H Ελλάδα αποτελεί μια από τις λιγοστές χώρες στον κόσμο με τόσα πολλά κάστρα και φρούρια. Παραθαλάσσια ή χτισμένα σε ψηλούς βράχους, με πέτρινες τοξωτές γέφυρες, επιβλητικούς πύργους και εντυπωσιακές οχυρώσεις τα Κάστρα της Ελλάδας, στέκουν αγέρωχοι φρουροί στο πέρασμα των αιώνων, θυμίζοντας σε επισκέπτες και περαστικούς την ιστορία του εκάστοτε προορισμού. Στον ελλαδικό χώρο υπάρχουν πάνω από 600 κάστρα και φρούρια. Σε όποιο μέρος της Ελλάδας εάν βρεθείτε επισκεφθείτε και εξερευνήστε τα υπέροχα κάστρα του .

Ο ελληνικός πολιτισμός είναι από τους πλέον εμβληματικούς στον κόσμο. Η Ελλάδα είναι στην πραγματικότητα ένας απέραντος εκθεσιακός χώρος. Ο πλούτος, το βάθος και η σημασία του διαρκούς ελληνικού πολιτισμού εκτίθεται στα πάμπολλα μουσεία που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε όλη την χώρα. Τα μουσεία αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορία της Ελλάδας καθώς περιέχουν αρχαιολογικούς θησαυρούς τεράστιας ιστορικής αξίας.

Είναι μια χώρα ευλογημένη με αρίθμητα νησιά και παράκτιες περιοχές. Το ειδυλλιακό κλίμα της και οι φιλικές θάλασσες κάνουν τη χώρα έναν ιδανικό προορισμό για το yachting. Η χώρα μας έχει κεντρικά λιμάνια και μεγάλες μαρίνες που εξυπηρετούν όλα τα είδη σκαφών.

Αναζητήστε πληροφορίες για τις παροχές και τις ανέσεις που προσφέρουν.

You don't have permission to register